Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» 11 (544) 2015

Вернуться к номеру

Топ-події осені для менеджерів охорони здоров’я

Статья опубликована на с. 17 (Укр.)

 

Осінь буде насиченою на професійні події, що консолідують керівників галузі охорони здоров’я для конструктивного діалогу, обміну досвідом, навчання та підвищення кваліфікації. У столиці відбудеться справжній форум управлінців галузі охорони здоров’я — керівників, головних лікарів та їх заступників державних та приватних медичних установ з усіх регіонів України.


 

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «ОРГАНІЗАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ЗДОРОВ’Я 2015» 20–21 жовтня 2015 року, ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б)
Організатори — Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика та компанія LMT.
Співорганізатори заходу – кафедра суспільного здоров’я Національної академії державного управління при Президентові України, ДУ «Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України», УКРМЕДПАТЕНТІНФОРМ МОЗ України, журнал «Практика управління медичним закладом».
Захід відбудеться за участю ГО «Все–українська Асоціація Головних Лікарів», Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами, кафедри організації і управління охороною здоров’я ЛНМУ імені Данила Галицького, кафедри громадського здоров’я Ужгородського національного університету та за сприяння міжнародних організацій, медичних асоціацій та об’єднань.
Доповіді спікерів конференції будуть присвячені кадровій політиці, організаційно-правовим та фінансово-економічним механізмам здійснення управління медичним закладом в умовах реформування галузі.
Роботу конференції продовжить семінар «Державна медицина: реалії практики». На семінарі розглядатимуться актуальні питання державно-приватного партнерства у контексті реформи системи охорони здоров’я, проблематика нових ліцензійних умов провадження медичної практики, автономізації медичних закладів, технологій розбудови успішних відносин між державними закладами охорони здоров’я та страховими організаціями, роботи господарсько-розрахункового відділення у державному медичному закладі.
У рамках конференції заплановано проведення міжнародної секції, основ–ними темами якої стануть досвід –реформування системи охорони здоров’я у різних країнах світу, програми обміну досвідом та підвищення кваліфікації.
Захід додатково внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2015 році. Учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.
 
УКРАЇНСЬКИЙ КОНГРЕС «ПРИВАТНА МЕДИЦИНА» 20–22 жовтня 2015 року, ВЦ «Київ–ЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б)
Конгрес – нова платформа для обговорення та розв’язання актуальних та проблемних питань приватної медицини, професійного діалогу між представниками ринку приватних медичних послуг та керівниками галузі охорони здоров’я. Організатор – компанія LMT. Співорганізатор – редакція журналу «Практика управління медичним закладом».
Серед експертів — керівники та фахівці МЕДКОНСАЛТИНГ, ФАРМА Персонал, MedMarketing, ILF, МедАдвокат, МедЕксперт, MaS Legal group, клініки ISIDA та медичної мережі «Добробут», МЦ «Інго», стоматологічного центру «Індент», консалтингової компанії «Юркрафт Медицина» та ін.
Управлінці охорони здоров’я зможуть відвідати такі навчальні та дискусійні панелі Конгресу, як V ювілейна практична конференція «Приватна медицина: реалії практики», семінар «Правові питання в діяльності приватних медичних закладів», семінар-практикум «Все про медичний бізнес у мережі Інтернет», круглий стіл «Ефективне управління персоналом у медицині», секція «Ефективна спів–праця приватних закладів зі страховими компаніями», секція «Юридичний захист медичного бізнесу: поради від практиків», практичний семінар «Менеджмент юридичних та організаційних ризиків у приватному медичному закладі».
Доповнить роботу Конгресу експозиційна частина, що дозволить зекономити час та ознайомитися з пропозиціями ринку, обрати постачальників медичного обладнання, медичного інструментарію, товарів медичного призначення для медичних центрів та діагностичних лабораторій.
Участь безкоштовна за умови обов’–язкової реєстрації. Ознайомитися з детальною програмою, а також зареєструватися можна на сайті заходів: www.medforum.in.ua
З приводу додаткових питань, будь ласка, звертайтеся: (044) 206-10-99, info@medforum.in.ua, congress@medforum.in.ua
Увага! У програмі можливі доповнення та зміни.
Для лікарів-спеціалістів 20–22 жовт–ня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбудеться осінній цикл науково-практичних заходів спеціальної програми «Дні лабораторної медицини» та майстер-класів школи ультра–звукової та функціональної діагностики.


Вернуться к номеру